هیچ چیز به اندازهی «بخشیدن» زیبا نیست! شاید بارها این جمله را شنیده باشیم، اما چقدر آن را درک کردیم و در زندگیهایمان از ثمرات بخشیدن بهره بردیم؟! بیایید کمی این جمله را زیر و رو کنیم؛ شاید بینایی معنوی چیزی نباشد جز آگاه شدن به این که ما با «بخشیدن» بزرگ میشویم. قد میکشیم. ارج مییابیم و زیبا میشویم. زندگی مییابیم و پیله را ترک میکنیم. ما با بخشیدن است که درک مبهم و اندکی از خدا و معنا پیدا کنیم. میگویید نه؟ بیایید امتحان کنیم!
گروه خبر خوب: هیچ چیز به اندازهی «بخشیدن» زیبا نیست! شاید بارها این جمله را شنیده باشیم، اما چقدر آن را درک کردیم و در زندگیهایمان از حُسنیات آن بهره بردیم؟! بیایید کمی این جمله را زیر و رو کنیم؛ شاید بینایی معنوی چیزی نباشد جز آگاه شدن به این که ما با «بخشیدن» بزرگ میشویم. قد میکشیم. ارج مییابیم و زیبا میشویم. زندگی مییابیم و پیله را ترک میکنیم. ما با بخشیدن است که درک مبهم و اندکی از خدا و معنا پیدا کنیم.
خداوند هم برای تشویق ما به بخشیدن در قرآن کریم گفته است: «لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّی تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ؛ هرگز به نیکی دست نیابید مگر آنکه از آنچه دوست دارید و عزیز میشمارید، ببخشید.» بخشیدن به تعبیر مولانا شاخهای از درخت بهشت است که رها کردن آن به محرومیت بزرگ میانجامد: «این «سَخا» شاخی است از سرو بهشت. وای او کز کف چنین شاخی بهشت. » خدایا ما را با بخشندگان همنشین و محشور کن و پیش از آنکه بمیریم به این هنر والا آراستهمان گردان. محبت، هنر بخشیدن است. پس تا میتوانید محبت کنید و ببخشید!
*جوانان این مرز و بوم در همیاری و فداکاری زبانزد هستند!
اولین خبرخوب امروز را جوانان این مرز و بوم برایمان خلق کردند. جوانانی که روحیه فداکاری و هم نوع دوستیشان زبانزد است. جوانانی که دست به دست هم دادند تا مشکلات هم وطن هایشان را هرچند کوچک حل کنند؛ از مشارکت در بازسازی منازل نیازمندان تا توزیع اقلام مواد غذایی و بستههای معیشتی میان خانوارهای کمبضاعت.
«ابوالفضل مشایخی» مسئول گروه جهادی پایگاه بسیح فرحزاد میگوید: «فرحزاد یک محله کارگرنشین است. بسیاری از کارگران در دوران کرونا از کار بیکار و خانهنشین شدند. آن روزها با کمک معتمدان محلی حدود ۴۰۰ خانوار نیازمند را شناسایی و با مشارکت خیران در چند مرحله سبد ارزاق میان این خانوارها توزیع کردیم تا از آن روزهای سخت عبور کنند.»
هر چه از میدان فرحزاد به سمت بالادست محله پیش بروید، کوچهها و معابر، کمعرضتر و بر عمر خانهها افزوده میشود. در دل این بافت فرسوده، آلونکهای قد و نیمقد بسیاری وجود دارد که برای سرپا ماندن به چند ستون فرسوده امید بستهاند. اگرچه خانوارهای کمبضاعتی که در این آلونکهای فرسوده زندگی میکنند، توانی برای نوسازی یا بازسازی خانههای خود ندارند اما فرحزاد جوانان دلسوزی دارد که نیازمندان محله را از یاد نبردهاند و در چند سال گذشته بیش از ۳۰ خانه فرسوده فرحزاد با مشارکت افراد نیکوکار، بازسازی شده است. این کار با مشارکت خیران ادامه دارد. خدا قوت و دست مریزاد به جوانان این مرز و بوم.
*به نام زنان ایران زمین/ ۹ خیابان در قلب تهران به نام شهدای زن
خبر خوب دوم امروزمان به نام بانوان ایرانی گره خورده است. بانوان فداکاری که در دوران دفاعمقدس دوشادوش مردان رودررو با خصم مبارزه کردند. اما تا سالها کمتر کوچه و محلهای در پایتخت به نام این بانوان مزین شده بود تا اینکه مسئولان شهری منطقه ۶ به این فکر افتادند از کسانی که در این راه از جان خود گذشتند به نحوی قدردانی و یاد و خاطرهشان را در همه جای شهر ماندگار کنند.
در ایام شهادت حضرت فاطمه (س) امسال که توجهات به ارزشهای مشارکت زنان در دفاعمقدس بیشتر جلب شد، این فرصت مهیا و نام چند شهید زن که در حملات تروریستی به درجه رفیع شهادت نایل شده بودند بر معابر ۹ خیابان در قلب پایتخت حک شد. خوش خبر باشید!
* اینجا چشم و گوش بچه ها باز میشود!
وقتی میگوییم هم نوع دوستی و همیاری در این مرز و بوم زبانزد است و هر کسی به شیوه ای دین خود را به این آب و خاک ادا میکند، دروغ نگفتهایم! نمونه دیگر این هم نوع دوستی را چند پزشک، استاد دانشگاه به همراه دلسوزانی دیگر رقم زدهاند که سالا هاست دور هم جمع شده و مراکزی را در همهجای تهران ایجاد کردهاند، برای جبران یک نقص در سیستم آموزشی، تا مهارتهای رفتاری را به کودکان ۶ تا ۱۲ساله آموزش دهند تا چشم و گوش آنها را در برابر حوادث و ناکامی ها باز کند. آموزههایی که نبود آن در برنامههای درسی مدارس باعث شده دانشآموز گاهی نداند در برخورد با مسائلی که هر روز در زندگی با آن روبه رو میشود، چگونه عمل کند تا کمترین آسیب را ببیند.
یکی از این مراکز را نهاد مردمی جمعیت مبارزه با دخانیات در منطقه۶، منطقه قلب تهران راهاندازی کرده است. خانهای گرم و پربار که سالهاست که زیر نظر مربیانی که در رشته روانشناسی درس خواندهاند و با مهارتهای رفتاری کودکان آشنا هستند، برنامههایی متنوع اجرا و همه این آموزشهای غیرمستقیم را در دورههای متوالی بهجان کودک تزریق میکند تا به تدریج در وجود او نهادینه و طوری عملیاتی شود که به طور مثال وقتی در نوجوانی یا جوانی در میان گروههای همسن و سال قرار گرفت و کاری خلاف سلامت روح و روان از او درخواست شد به پشتوانه همان آموزهها خجالت و شرم را کنار بگذارد و جرأتمندانه، از خود دفاع و آسیبها را از خود دور کند.دم شما گرم که به فکر آینده سازان این خاک هستید!
* خدماتی رایگان برای مشکلات سلامت دهان و دندان ساکنان جزایر سهگانه
خبر خوب آخرمان از استان هرمزگان است؛ ماجرا از این قرار است که با راهبری استاندار هرمزگان و پای کار آوردن امکانات درمانگاه ستاد بحران استانداری و همچنین حضور جهادی پزشکان مجرب از سراسر کشور شبکهی منسجم درمانی در حوزههای تخصصی پزشکی ایجاد شده است و از بهمن سال قبل و شروع اردوهای قرارگاه، بیش از ۴۷هزار خدمت درمانی به مردم استان در بندرعباس، هرمز، حاجیآباد، قشم، رودان، میناب، بندرلنگه، ابوموسی، سیریک، بشاگرد و… ارائه شده است.
بر همین اساس پانزدهمین اردوی درمانی قرارگاه ابوموسی که ویژه خدمات تخصصی دندانپزشکی بود، از چند روز گذشته یک گروه ۴۵ نفره از متخصصان دندانپزشکی همراه با ۴۰ یونیت مجهز با پرواز اختصاصی از تهران به مقصد جزیره بوموسی رفتند و در این اردوی جهادی تلاش میشود، مشکلات سلامت دهان و دندان ساکنان جزایر سهگانه به صفر برسد. خدا رو شکر!
*خدا مهربانتر از آن چیزیست که فکر میکنیم!
خدا مهربانتر از آن چیزیست که ما فکر میکنیم. فقط کافیست به او اعتماد کنیم. اما متاسفانه برخیها به بنده خدا بیشتر از خودِ خدا اعتماد میکنند.
حاج اسماعیل دولابی عارف بزرگ ایرانی میگوید: «اگر یک شخص ثروتمند که به او اطمینان و اعتماد دارید، به شما بگوید: نگران نباش وغصّهی بدهیهایت را نخور، خیالت راحت باشد، من هستم؛ این حرف او به شما آرامش میبخشد. خدای مهربان که غنی و تواناست به تو گفته است: «ألَیسَ اللهُ بِِکافٍ عَبدَهُ؛ آیا خداوند برای کفایت امور بندهاش بس نیست؟ یعنیای بندهی من، برای همهی کسری و کمبودهای دنیوی و اخرویات من هستم! این سخن خدا چقدر خیال شما را راحت میکند و به شما آرامش میبخشد؟! به خدا اعتماد کنید. «ألا بِذِکرِ اللهِ تَطمَئِنُّ القُلوبُ،» دلها با یاد خدا آرامش مییابد!
*خوش خبرباشید
و اما سخن پایانی، خبرهای خوبتان را در قالب دلخواه خود (عکس، متن، فیلم، صوت و…) تولید کنید و آن را با هشتگ #خبر_خوب در شبکههای اجتماعی منتشر کنید تا هم دیگران را در حال خوش خودتان شریک کنید و هم ما بتوانیم اخبار شما را بازنشر کنیم. اگر هم تمایل داشتید در هریک از شبکههای اجتماعی که فعال هستید، خبرتان را از طریق اکانت khabar_khoub_iran@ یا شماره تلفن ۰۹۳۳۰۸۲۶۳۱۲ برای ما بفرستید. در این جشنواره فرقی نمیکند در ایتا و بله و روبیکا و گپ باشید یا در تلگرام و اینستاگرام و توئیتر و واتساپ؛ مهم این است که سهمی در حال خوش اطرافیانتان داشته باشید. منتظر خبرهای خوب شما هستیم. خوشخبر باشید.
پایان پیام/